Fabrikant van stijlvolle mannelijke en vrouwelijke
monturen in Belgiё

Over ons

«IDELIQ» - is een betrouwbare Belgische producent van kwaliteits monturen met eigen merken: FABRICIO en VITO FABIUS. Onze monturen  zijn van hoge kwaliteit, ecologisch materiaal, modern en stijlvol design en een betaalbare prijs.

Wij bieden:

file/img1.png

Een breed assortiment aan monturen in verschillende stijlen en prijsklassen voor het brede segment

file/img3.png

Regelmatige actualisering van de collecties.Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

file/img4.png

Rechtstreekse levering vanuit de fabrikant

file/img5.png

Hoog niveau van dienstverlening en kwaliteitsgarantie

Onze missie

Onze missie is om de Europese markt te voorzien van monturen van hoge kwaliteit, voor een prijs die voor eenieder betaalbaar is.

Merken

file/brand1.pngDit merk is bedoeld om de algemene visie op het gebruik van medische monturen en zonnebrillen te veranderen: "Vanaf nu zijn ook de modieuze monturen en zonnebrillen van hoge kwaliteit en voor een betaalbare prijs toegankelijk voor iedereen. Model «FABRICIO» - is een sprekend voorbeeld van de transformatie van medische monturen en zonnebrillen naar een modeaccessoire. De collectie wordt regelmatig vernieuwd,  met het oog op de laatste trends in de modewereld. Wie draagt onze monturen? Zowel mannen als vrouwen, jongeren en ouderen mensen. U kiest FABRICIO? Dan maakt u stijlvol en succesvol, iemand die de mode op de voet volgt!

file/brand3.pngBent u jong, energiek, stijlvol en houdt u van experimenteren? Dan is de VITO FABIUS collectie de juist keuze voor u! De collectie monturen VITO FABIUS staat voor een stijlvol design, moderne materialen, heldere kleuren, duurzaamheid en kwaliteit. Onze taak is om elke klant zijn of haar eigen stijl te laten vinden. Een comfortabl kwaliteitsmontuur uit de VITO FABIUS collectie is alles wat u nodig heeft om uw unieke persoonlijkheid te laten stralenBent u jong, energiek, stijlvol en houdt u van experimenteren? Dan is de VITO FABIUS collectie de juist keuze voor u! De collectie monturen VITO FABIUS staat voor een stijlvol design, moderne materialen, heldere kleuren, duurzaamheid en kwaliteit. Onze taak is om elke klant zijn of haar eigen stijl te laten vinden. Een comfortabl kwaliteitsmontuur uit de VITO FABIUS collectie is alles wat u nodig heeft om uw unieke persoonlijkheid te laten stralen.